Mobirise website makerToegewijd en professioneel

Ton staat erom bekent om altijd een "no nonsense " advies te geven. Zijn jaren lange ervaring en de goede contacten met diversen leveranciers, stellen hem in staat u een advies op maat te geven. Daarnaast is Ton een uitstekende monteur die alles al een keer heeft meegemaakt en probleemloos uw opdracht uitvoert. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat de klanten van Ton trouw aan hem blijven en weer naar hem vragen wanneer er een nieuwe klus moet worden uitgevoerd.

Hier enkele reacties van onze klanten

Plaatsen UPA Homebooster van Grundfos in meterkast

De drukpomp is vakkundig aangelegd. De prijs was all-in dus dat was ook prettig dat er geen verborgen kosten waren. De gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit. Mn prettig is het feit dat er ook daadwerkelijk gereageerd wordt op emails. Kortom Ton van Hagen zou ik zeker nog eens benaderen voor een klus.

HR-Ketel aanvraag, Installeren, geen toeters en bellen

Nieuwe CV nodig? Zoek NIET verder!!! Hr. van Hagen heeft bij ons in Scheveningen professioneel werk afgeleverd voor een zacht prijsje.

Vervangen CV ketel


Gaf uitstekend advies, had op korte termijn tijd de ketel te monteren en heeft uitstekend werk geleverd. Een toegewijde en betrouwbare vakman. .

Combiketel


uitstekend: afspraken nagekomen, keurig werk, aardige mensen, nette documentatiemap van de ketel achtergelaten.

HR combi ketel


Alles heel netjes gedaan, en wat ik heb gevraagd. De nieuwe combi ketel is goed gepasd op onze thuis situatie.

ADRES
Veldpad 33
3124VL  Schiedam

CONTACT

Email: info@tonvanhagen.nl

Tel: 010 47 18 547

GSM: 0643 917 250

Fax: 010 4711427